Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سید مجید صدری با اشاره به لزوم تعرفه‌گذاری مناسب به‌منظور اتصال فیبر به اماکن ( FTTH) افزود: تأمین زیرساخت‌های موردنیاز بخش‌های مختلف حوزه ارتباطات و مخابرات و همچنین همکاری و تعامل گسترده با فعالان حوزه ICT از اولویت‌های مهم مجموعه مخابرات ایران در حال حاضر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
،مهندس صدری در این جلسه ضمن خرسندی از حضور در استان شهید پرور اصفهان در هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران بعنوان بزرگترین شرکت مخابراتی کشور آمادگی دارد در زمینه های مختلف کاری حوزه ICT ،همکاری و تعامل را با سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی افزایش دهد.
 
وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه استان اصفهان در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: حمایت از استارتاپها و کسب‌وکارهای نوین با ایجاد مرکز حمایت از استارتاپها در اصفهان تحقق می‌یابد.
 
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران که در شورای اداری استان اصفهان سخن می گفت، با اشاره به ارائه اینترنت روستایی به ۹۲۵ روستا در استان اصفهان خاطرنشان کرد: ارائه سرویس باکیفیت به عموم مشتریان اعم از روستایی و شهری از اولویت‌های مهم شرکت مخابرات ایران است.
 
وی ضمن تشریح شاخص های مخابراتی استان با اشاره به بهره برداری از طرح اتصال ورزشگاه بزرگ نقش جهان اصفهان به شبکه فیبر نوری افزود: یکی از زیرساخت های لازم جهت ارائه سرویس های نوین، دسترسی به شبکه فیبر نوری است که این مهم با پروژه FTTH توسط شرکت مخابرات ایران و ارائه فیبر نوری به منازل و مشاغل در حال انجام است.
 
مهندس صدری حمایت از استارت آپ های مرتبط و تقویت اینترنت روستایی را از جمله فعالیتهای شرکت مخابرات در راستای ارتقا سطح ارتباطات مخابراتی کشور دانست و ابراز امیدواری کرد با فراهم شدن بیش از پیش زیرساختهای مورد نیاز، امکان ارائه خدمات بهتر فراهم شود.
 
وی همچنین افزود: آماده‌سازی Wifi عمومی در ۴۰ نقطه برای بهره‌برداری تمام مشترکین و همچنین ارائه امکانات موردنیاز زیرساختی اپراتورهای مختلف از برنامه‌های شرکت مخابرات ایران به‌منظور توسعه بخش ارتباطات می‌باشد.
 
 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مخابرات ظرفیت فیبرنوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۹۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین

فضاپیمای «سایکی» ناسا یک پیام را به زمین منتقل کرده که از فاصله ۱۴۰ میلیون مایل دورتر آمده است.

ناسا فاش کرده که زمین به تازگی یک پیام لیزری را از ۱۴۰ میلیون مایلی (۲۲۵ میلیون کیلومتری) دریافت کرده است، اما پیش از اینکه منتظر دیدن بیگانگان باشیم، باید به یک توضیح ساده توجه کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، پیام لیزری توسط فضاپیمای «سایکی» (Psyche) ناسا به زمین منتقل شد که در حال حاضر ۱۴۰ میلیون مایل دورتر از زمین قرار دارد. این فاصله ۱.۵ برابر فاصله زمین و خورشید است.

ناسا توضیح داد: این شاهکار چشمگیر می‌تواند راه را برای ماموریت‌های آینده به مریخ هموار کند. این دستاورد یک نگاه اجمالی را به نحوه استفاده کردن فضاپیما‌ها از ارتباطات نوری در آینده ارائه می‌دهد و امکان انتقال داده‌ها، اطلاعات علمی پیچیده و تصاویر و ویدیو‌های با کیفیت بالا را با سرعت بالاتر فراهم می‌کند که در حمایت از جهش بزرگ بعدی بشر یعنی فرستادن انسان به مریخ صورت می‌گیرند.

پیام لیزری توسط سیستم «ارتباطات نوری فضای عمیق» (DSOC) ناسا که در حال حاضر روی سفینه فضایی سایکی قرار دارد، به زمین فرستاده شد.

«میرا سرینیواسان» (Meera Srinivasan) سرپرست عملیات این پروژه در «آزمایشگاه پیش‌رانش جت» ناسا گفت: ما حدود ۱۰ دقیقه از داده‌های فضاپیما را در روز هشتم آوریل دریافت کردیم. این یک نقطه عطف مهم برای پروژه است که نشان می‌دهد چگونه ارتباطات نوری می‌توانند به سیستم فرکانس رادیویی فضاپیما متصل شوند.

این آزمایش اولین بار در دسامبر ۲۰۲۳ آغاز شد؛ زمانی که سایکی تنها ۱۹ میلیون مایل از زمین فاصله داشت. طی آن آزمایش اولیه، داده‌های آزمایشی با سرعت ۲۶۷ مگابیت در ثانیه منتقل شدند که با سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند قابل مقایسه است.

اکنون که فضاپیما در فاصله بیش از هفت برابر دورتر قرار دارد، سرعت ارسال و دریافت اطلاعات کاهش یافته است. فضاپیما در جدیدترین آزمایش، داده‌ها را با سرعت ۲۵ مگابیت در ثانیه ارسال کرد.

اگرچه این سرعت ممکن است کم به نظر برسد، اما ناسا می‌گوید که از هدف پروژه برای اثبات امکان‌پذیر شدن ارسال حداقل یک مگابیت در ثانیه بسیار بیشتر است. «کن اندروز» (Ken Andrews) مدیر عملیات پرواز پروژه در آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا گفت: اگرچه مقدار کمی از داده‌ها در یک بازه زمانی کوتاه منتقل شدند، اما این واقعیت که ما اکنون چنین کاری را انجام می‌دهیم، از همه انتظارات ما فراتر رفته است.

پیش از این، ناسا برای برقراری ارتباط با ماموریت‌هایی که فراتر از زمین سفر می‌کنند، تنها از امواج رادیویی استفاده می‌کرد. ناسا توضیح داد: مانند فیبر نوری که جایگزین خطوط تلفن قدیمی روی زمین می‌شوند، جایگزین کردن ارتباطات رادیویی با ارتباطات نوری امکان انتقال داده در سراسر منظومه شمسی را با ۱۰ تا ۱۰۰ برابر ظرفیت کنونی سیستم‌های مورد استفاده فضاپیما‌ها فراهم می‌کند. این امر به همراه پشتیبانی از تجهیزات علمی با وضوح بالاتر، مأموریت‌های اکتشافی انسانی و رباتیک آینده را بهتر امکان‌پذیر می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • اجرای طرح فیبر نوری برای منازل و کسب و کار‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین