Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: ۱۸۲۶ پروژه با هزینه ای بالغ بر ۲هزار و ۳۷۵ در دهه فجر افتتاح خواهد شد که شامل ۱۵۲ پروژه استانی با اعتبار ۳۶۹ میلیارد است.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،حجت الله غلامی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به بودجه  عمرانی سال ۱۳۹۸ اظهار کرد: بودجه عمرانی سال ۹۸ از محل پروژه های استانی ویژه و ملی و اعتبارات متوازن که برای استان پیش بینی شده ۲هزار ۸۲ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که هزار و ۵۰۰ میلیارد به صورت نقدی به شهرداری استان اصفهان پرداخت شده است، برای سال ۹۹ حدود ۲هزار ۳۶۸ میلیارد اعتبار پیش بینی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای احداث تونل سوم کوهرنگ ۲۵۰ میلیارد اعتبار داشته ایم و در کنار این اعتبارات مشوق های بودجه را که تخت تبصره های بودجه است، استفاده کردم. همچنین از مشارکت بخش خصوصی در پروژه های عمرانی آب و فاضلاب، تصفیه پساب و پروژه های حوزه گردشگری و ورزشی  استفاده کرده ایم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان افزود: پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان-تهران برای اولین بار در کشور به همراه تکنولوژی به کشور منتقل شده است. پروژه تونل سوم سد کوهرنگ با طول ۲۳کیلومتر به پایان رسیده است و در نظر داریم یا هزینه حدودو ۵۰۰ میلیارد تومانی آبگیری سد را داشته باشیم.

غلامی با اشاره به رینگ چهارم شهر اصفهان، گفت:  پروژه رینگ چهارم شهری ابر پروژه هایی است که توسط شهرداری اصفهان در حال توسعه است. همچنین عملیات اجرایی خط اصفهان بهارستان مدت ها پیش آغاز شده است و ادامه این خط به شهر جدید مجلسی خواهد رسید.

وی افزود: ۱۸۲۶ پروژه با هزینه ای بالغ بر ۲هزار و ۳۷۵ در دهه فجر افتتاح خواهد شد که ۱۵۲ پروژه استانی با اعتبار ۳۶۹ میلیارد است. در بخش مدیریت بحران ۲۲۰ میلیارد هزینه ناشی از سیل فروردین ماه بوده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به پروژه های ارگان های استان اصفهان،گفت: شرکت مخابرات با ۵۶۸ پروژه بیشترین پروژه افتتاحی را دارد و بعد از آن جهاد کشاورزی با ۳۰۷ پروژه، توزیع برق ۲۱۵ پروژه ، شهرداری ۳۰۵ پروژه ، مجموعه دانشگاه های استان اصفهان ۴۲ پروژه آموزشی از جمله پروژه های است که در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

غلامی به پروژه های شهرستانی اشاره کرد و افزود: اصفهان با ۲۷۲ پروژه بیشترین پروژه را داشته است و بعد از آن کاشان با ۱۰۳ پروژه، تیران و کرون ۹۹ پروژه، دهاقان ۷۵ پروژه، خور و بیابانک ۴۵ پروژه از شهرستان های فعال استان اصفهان است.

وی تصریح کرد: پروژه دوم آبرسانی به اصفهان و ۱۴ شهرستان اصفهان، پروژه ای است که مهمترین پروژه استان به شمار می‌رود اما این این پروژه دارای ردیف مصوب اعتبار ملی نبود، از اوایل سال برنامه های فشرده ای را برگزار کردیم و نهایتا برای اینکه این پروژه دارای ردیف شود باید پروژه در سیستم جمع پروژه ها مصوب دریافت میشد و این پروژه با مشارکت بخش خصوصی آغاز شده و عملیات اجرایی آغاز شده است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداراصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی از اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسفراین٬ مهدی رشیدی در آیین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستا استان خراسان شمالی به تشریح عملکرد دولت پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اینکه اوایل کار دولت،  خشکسالی در استان مشهود بود و اقدامات انجام شده  در گذشته کافی نبود اولویت‌های استان پیش از سفر هیات دولت در نظر گرفته شد. 

وی افزود: با تاکید استاندار تامین آب استان در اولویت قرار گرفت نقاط ضعف و قوت احصاء و با برگزاری 1100 ساعت کار کارشناسی پروژه‌های نیمه تمام و بالای 50 درصد مشخص شد. 

رشیدی به پروژه‌هایی اجرایی در حوزه صرفه‌جویی و تامین آب استان اشاره داشت و گفت: طرح انتقال آب‌رسانی، با پیگیری مسئولان ارشد استان در سفر رئیس جمهور به استان مصوب شد اما برای اجرا با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود تا اینکه با پیگیری‌های مستمر استاندار خراسان شمالی  اواخر سال گذشته، مجوز ماده 23 آن اخذ شد و اکنون برای اجرا در ردیف های بودجه سال 1403 برای آن 4 هزار میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شده است. 

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی همچنین از مرمت و احداث و آسفالت بیش از 700 کیلومتر راه روستایی و 850 هزار متر مربع آسفالت معابر روستاها و 830 هزار متر مربع آسفالت معابر شهری  خبر داد.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه