Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مسئول سامانه ۳۱۱۳ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر دو کد ۹ و ۵ سامانه ۳۱۱۳ پاسخگوی تماس‌های مردمی است، گفت: با همکاری شرکت مخابرات اصفهان و اضافه شدن کدهای جدید می‌توانیم در ۵ بخش مشاوره تخصصی، مشاوره بهداشت محیط، طب سنتی، سلامت روان و گزارش تخلفات و شکایات، پاسخگوی مردم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرش نجیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به راه اندازی سامانه ۳۱۱۳ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اسفندماه سال گذشته و همزمان با شیوع کرونا، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جزو اولین دانشگاه های علوم پزشکی کشور بود که سامانه ۳۱۱۳ را برای پاسخگویی به شهروندان و ارائه مشاوره و آموزش های تخصصی کرونا حتی پیش از راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، فعال کرد.

وی با اشاره به ناشناخته بودن ویروس کرونا و سردرگمی مردم در آن برهه زمانی که باعث مراجعات زیاد آنها به مراکز درمانی می شد، راه اندازی این سامانه را ضروری دانست و افزود: سامانه ۳۱۱۳ در آن مقطع کمک زیادی کرد، اما پس از آن باتوجه به اینکه در اردیبهشت ماه با افت تعداد بیماران بستری روبرو شدیم و همچنین داوطلب بودن بیشتر کارشناسان این سامانه، هم تعداد تماس های مردمی و هم پاسخ دهی سامانه کاهش یافت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اوج گیری دوباره بیماری در خردادماه و ضرورت فعال کردن مشاوره و آموزش به شهروندان اشاره و تصریح کرد: با وجودی که در تابستان مشکلات زیرساختی داشتیم اما با همکاری شرکت مخابرات منطقه اصفهان، سامانه ۳۱۱۳ با حداکثر توان پاسخگوی تماس های شهروندان بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو کد ۹ و ۵ سامانه ۳۱۱۳ پاسخگوی تماس های مردمی است، تصریح کرد: کد ۹ برای مشاوره های پزشکی و آموزش های بهداشتی و مباحث تخصصی کرونا درنظر گرفته شده که اعضای هیئت علمی، پزشکان و پرستاران از ۸ صبح تا ۱۱ شب پاسخگوی تماس های مردمی هستند. کد ۵ نیز برای طرح شکایات مردمی از تخلفات بهداشت محیط و یا رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی درنظر گرفته شده که کارشناسان بهداشت محیط از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب آماده پاسخگویی به شهروندان هستند.

 نجیمی با تاکید براینکه نیازمند همکاری بیشتر شرکت مخابرات اصفهان و اضافه کردن خطوط پاسخگویی این سامانه هستیم، گفت: با اضافه شدن کدهای جدید می توانیم در ۵ بخش مشاوره تخصصی، مشاوره بهداشت محیط، طب سنتی، سلامت روان و گزارش تخلفات، پاسخگوی مردم باشیم.

وی همچنین از متصل شدن خطوط این سامانه به بخش های مختلفی همچون ادارات، شهرداری ها، اصناف و بانک ها خبر داد و تصریح کرد: با اتصال این بخش ها به سامانه ۳۱۱۳، گزارش ها و شکایات مردمی مستقیما به کارشناسان معرفی شده از سوی این بخش ها ارجاع داده می شود تا در اسرع وقت پاسخگوی شهروندان باشند.

مسئول سامانه ۳۱۱۳ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر کد ۵ تخلفات بهداشت محیط را دریافت می کند، افزود: فعلا کارشناسان بهداشت محیط شکایات مردمی را دریافت و به بخش های مختلف برای پیگیری و پاسخگویی ارسال می کنند.

وی با اعلام اینکه سامانه ۳۱۱۳ روزانه پاسخگوی حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ تماس مردمی است، تاکید کرد: به محض فراهم شدن زیرساخت لازم و اختصاص سر شماره های جدید از سوی شرکت مخابرات اصفهان، ارتباط مستقیم با کارشناسان بخش های مختلف فراهم می شود.

نجیمی با بیان اینکه شرکت مخابرات اصفهان تاکنون در طراحی نرم افزار و پشتیبانی سامانه ۳۱۱۳ کمک زیادی کرده، خاطرنشان کرد: هم اکنون شیفت های سامانه آماده شده و با اختصاص سرشماره ها می توانیم ظرف کمتر از یک هفته ۵ کد مشاوره و پاسخگویی وارد مدار کنیم، به ویژه در بخش گزارش های مردمی که در حال حاضر فقط از طریق کارشناسان بهداشت محیط پیگیری می شود ولی با فراهم شدن زیرساخت های لازم مستقیما به کارشناسان هر بخش ارجاع و با توان بیشتری پیگیری می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شرکت مخابرات اصفهان پاسخگوی تماس تماس های مردمی حال حاضر سامانه ۳۱۱۳ بهداشت محیط بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تجلیل از پیشکسوتان فوتبال استان کرمان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا